Tel: +86 152 0161 9036

E-post: [e-postskyddad]

EN
alla kategorier

Nyheter

Hem>Nyheter

Utvecklingsanalys av reduktionsreduceringsindustrin i Kina

Tid: 2021-07-26 Träffar: 63

   Samtidigt som vissa av sina kostnadsfördelar bibehålls, måste transmissionsindustrin förlita sig på nya fördelar såsom tekniska framsteg, kvalitetsförbättringar och produktkostnadseffektivitet för att utöka exporten. Den grundläggande kraften som främjar tekniska framsteg, innovation och utveckling av branschen är oåterkallelig. Det förväntas att hela branschen kommer att uppnå en stabil utveckling med en genomsnittlig årlig tillväxttakt på cirka 30 % under omvandlingsprocessen och uppgraderingsprocessen.

1. Växelreducerare ökar accelererad utveckling av utrustningstillverkningsindustrin
   Kugghjulsreducerare är en oumbärlig nyckelkomponent för implementering av mekanisk transmission i utrustningstillverkningsindustrin. Utvecklingen av den nationella ekonomin kommer att driva investeringar i infrastrukturbyggande och främja utvecklingen av metallurgi, elkraft, anläggningsmaskiner, byggmaterial, energi och andra industrier. Dessa industrier främjar ökningen av efterfrågan på växelreducerare.

   För att snabbt kunna ändra den bakåtsträvande situationen för mitt lands reduceringstillämpning som begränsas av utvecklade länder, kommer effekterna av nationell makroekonomisk politik att fortsätta att visa sig och den inhemska ekonomiska tillväxten kommer att förbli stark. Den internationella marknaden kommer också långsamt att återhämta sig och ekonomin kommer gradvis att stabiliseras.

   För närvarande är efterfrågan på växelreducerare stark och kapacitetsutnyttjandet är relativt högt. Lönsamheten för stora reducertillverkare har förbättrats avsevärt. Med utvecklingen av växelreducerare kommer efterfrågan på reducerare att fortsätta att upprätthålla snabb tillväxt och den genomsnittliga årliga tillväxttakten i framtiden kommer att vara mer än 20%.

2. Analys av utsikter för framtida utveckling och uppgradering
   Nedströmsapplikationsindustrin för reduceraren inkluderar huvudsakligen olika områden inom den nationella ekonomin, såsom lyft och transport, cementbyggnadsmaterial, tung gruvdrift, metallurgi, elkraft, etc.

   Lyft- och transportutrustning är den mest använda industrin för växelreducerare. Utvecklingshastigheten för denna bransch påverkar direkt tillväxttakten för marknadens efterfrågan på reducerare. Det förväntas att tillverkningsindustrin för lyft- och transportutrustning i Kina kommer att fortsätta att upprätthålla en snabb tillväxttakt. Genom att dra nytta av detta kommer efterfrågan på reduceringar också att drivas effektivt.

    Efter att ha upplevt en långvarig omfattande expansion inom stålindustrin är det angeläget att påskynda strukturanpassning och industriell uppgradering. Denna anpassning har medfört utmaningar för den metallurgiska tunga maskintillverkningsindustrin, särskilt den högteknologiska utrustningstillverkningsindustrin, vilket medfört marknadsmöjligheter.

   Kugghjulsreducerare är den andra stora typen av allmän maskinutrustning som används i cementmaskiner. Marknadens välstånd kommer oundvikligen att fortsätta att öka med den starka efterfrågan från cementmaskinindustrin.

   Växelreduceringsindustrin har bildat en enorm industriell skala efter gemensamma ansträngningar från flera generationer i Kina. För närvarande uppfyller reducerprodukter i Kina inte bara behoven på den inhemska vanliga marknaden, utan upptar också en viss mängd på den internationella marknaden. Sammanfattningsvis är hastighetsreduceringsindustrin i Kina välkänd både hemma och utomlands, och blir världens största tillverkare av hastighetsreducerare.


图片 2 副本
2 副本